Cuma, Temmuz 01, 2022

Üsküdar Kulüpler Birliği'nden şampiyona takımlarına destek


Üsküdar Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu liglerde başarılı olup Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan Bağlarbaşıspor ve Selimiyespor U16 takımlarıyla U14 kategorisinde İstanbul şampiyonu olan Bağlarbaşıspor'a nakdi destekte bulundu.

Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü "İlçemizde başarılı olup Türkiye Şampiyonası'na kalan takımlarımızın il dışına gitmesi kulüplerimiz için gerçekten çok ciddi masraf oluyor. Bizler de bir nebze de olsa başarılı olan kulüplerimize destek olmak amacı ile Üsküdar Kulüpler birliği olarak bu kulüplerimize nakdi destekte bulunduk" dedi.

Gürlü şöyle devam etti: "Türkiye U16 Şampiyonası'nda Selimiyespor son sekize kaldı ancak ikinci etap finalinde yenilerek dörtlü finalin kapısından döndü. Bağlarbaşıspor ise aynı turnuvada Kastamonu'da yapılacak dörtlü finallere katılmaya hak kazandı. Bağlarbaşı U16 takımımızın Türkiye şampiyonu olarak döneceğine inanıyor şimdiden başarılar diliyoruz. Ayrıca U14 İstanbul şampiyonu olarak bizleri gururlandıran Bağlarbaşıspor kulübümüzü tebrik ediyoruz. Bu uygulamamızı yaparak tüm kulüplerimizin alt yapıya önem vermesini hem teşvik etmek hem de başarılı olan kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz."

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.