Perşembe, Temmuz 07, 2022

Hüseyin Aydoğan Hendekspor'da


Geçen sezon 3. Lig’den düşen ve bu sezon BAL’da mücadele edecek olan Hendekspor’da teknik direktörlük görevine, son olarak BAL’da İstanbul Sinopspor ile grup şampiyonluğu yaşayan Hüseyin Aydoğan getirildi.

Aydoğan kendisini 1 yıllığına mavi-siyahlı renklere bağlayan imzayı atarken düzenlenen basın toplantısına Başkan Murat Kaya da katıldı.

Daha önce Vefa SK, Sultanbeyli Belediyespor, Karagümrük, Edirnespor, Feriköyspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor gibi kulüplerde de teknik direktörlük yaptığını belirten Aydoğan basın toplantısında yaptığı açıklamada “Karagümrük ve Sultanbeyli Belediyespor ile 3. Lig’e çıkma sevinci yaşadım. Geçen sezon da İstanbul Sinopspor takımıyla şampiyonluk yaşadım. Bu sene yolumuz Hendekspor ile kesişti. Öncelikle belediye başkanımız Turgut Babaoğlu’na, kulüp başkanımız Murat Kaya ve bütün yöneticilerimize, bizi bu kulübe layık gördükleri için teşekkür ederim. Ben ve ekibim, bütün akım olarak elimizden gelenin fazlasını kulüp için yapmaya çalışacağız. Hendekspor 1949 yılında kurulmuş bir kulüp... Tarihini biraz incelediğimde, güç birliğiyle kurulmuş, birçok takımın birleşimiyle kurulmuş bir kulüp olduğunu gördüm. İnşallah bizler bu güç birliğini yeniden hayata geçirip; basın, taraftar, yönetim, hep beraber layık olduğu yer profesyonel lige tekrar taşırız” dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...