Cuma, Temmuz 01, 2022

FK 1864'te sürpriz gelişme


FK 1864 Kulübü’nü tarihinde ilk kez 1. Amatör’e taşıyan, bu ligdeki ilk sezonunda da ikincilik yaşayan Başkan İsa Tuncer görevi bıraktığını duyurdu.

Tuncer yaptığı açıklamada “18 Mart 2018 tarihinden bu yana keyifle ve istekle yürütmekte olduğum FK 1864 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimi, İşlerimin yoğunluğu ve ailevi sebeplerle noktalıyorum. 4 yılı aşkın bu süre zarfında birlikte çalıştığım yönetici arkadaşlarımızla birlikte Kulübümüzü çok iyi bir seviyeye taşıdığımızı düşünüyoruz. Bu konuda yaptığımız hizmetleri de kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” dedi.

Yeni Başkan Tarık Tekin
Tüzük gereği yeni başkanın yönetim içinden seçilebildiğini, halefinin de Tarık Tekin olacağını belirten İsa Tuncer “Benden sonra bu önemli görevi üstlenen kıymetli yol arkadaşımız ve yeni başkan Sayın Tarık Tekin beye ve yönetime teşekkür ederim, sonsuz başarılar dilerim… Yeni Başkanımız Tarık Bey, Futbol yönetimi hakkında içimizdeki en tecrübeli ve en deneyimli yöneticidir. Yönetim kurulu ile birlikte bu işin üstesinden çok daha rahat gelebileceği gibi yeni oluşumla birlikte İstanbul Süper Amatör Lig’deki Nart Spor Kulübümüzü de en iyi yerlere taşıyacağından zerre kuşkum yoktur” ifadelerini kullandı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...