Perşembe, Temmuz 07, 2022

Aras Köksal Davutpaşa'ya şampiyon olarak veda etti


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta şampiyon olarak yeniden Süper Amatör Lig'e dönen Davutpaşaspor'da teknik direktör Aras Köksal Fatih temsilcisine veda etti.

Köksal, son iki maçında 1 puna alarak liderlik kolduğunu kaybetmiş olan Davutpaşaspor'un başına devre arasında gelirken Kavuniçi-Kahverengililer ile üst üste 6 maç kazandı. Son iki maçtan da beraberlikle ayrılan Köksal'ın takımı en yakın rakibi Ateştuğlaspor'un 6 puan önünde şampiyon oldu.

Genç teknik adam Davutpaşaspor'a karşı görevini yerine getirmiş olmanın verdiği huzurla veda ettiğini belirterek, Fatih temsilcisine kalan maçlarda başarılar diledi.

Aras Köksal bu sezon ayrıca Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Bulancakspor'u çalıştırmıştı. 

Cankurtaranspor’u 8 sezon aradan sonra 1. Amatör Lig’e çıkaran Aras Köksal daha önce de 1453 Fatih GSK ile 2. Amatör’den Süper Amatör’e, Merterspor ile 2. Amatör’den namağlup 1. Amatör’e çıkma başarısı göstermiş, yine Merterspor’la 1. Amatör’de play-of yükselip Süper Amatör Lig biletini Bayrampaşa Teknikspor karşısında kaybetmişti. Köksal ayrıca Yedikulespor'da da görev yaptı. Genç teknik adam Davutpaşaspor ile şampiyonluklarına bir yenisini ekledi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.