Çarşamba, Haziran 15, 2022

Yenişehirspor şampiyonluğa ulaştı


İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta Yenişehirspor sahasında Bezirganbahçespor'u 5-1 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Yeşil-beyazlı Beyoğlu temsilcisi böylece 5 sezonluk aradan sonra 1. Amatör Lig'e yükseldi.

Beyoğlu Stadı'nda oynanan ve Özgür Dizdar'ın yönettiği maçta ev sahibi ekibin gollerini Oğuzhan Çelikkol (2, 10, 13), Ekrem Orta (40),Numan Bilgin (67) attı. Yenişehirspor, 4-0 öndeyken 41'de Mert'in atılmasıyla oyunun geri kalan kısmını 10 kişi sürdürdü. Küçükçekmece temsilcisi Bezirganbahçespor'un tek sayısını 70'de Egemen Aka kaydetti.

Teknik Direktör Metin Sivri yönetiminde son 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlikli bir seri yakalayan Yenişehirspor'da maç sonrası büyük sevinç yaşandı.

Baba-oğul beraber oyuna girdiler.
Dolapdere ve Kurtuluş arasında kalan Yenişehir Mahallesi'nin yeşil-beyazlı ekibinde uzun yıllardır başkanlık yapan, aynı zamanda futbolcu olarak da ter döken Murat Şahin son maçta ayrı bir mutluluk yaşadı. 1979 doğumlu Başkan Şahin ve 2005 doğumlu oğlu Sergen 80. dakikada oyuna birlikte girdiler.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...