Pazartesi, Haziran 13, 2022

Rakibi sınava girene mecburi hafta içi mesaisi


İstanbul amatör liglerinde gelecek hafta futbolcu ve teknik heyetleri sınavı girecek takımların maçları ertelenirken, rakipleri ve aynı potadaki diğer takımların da karşılaşmaları son hafta olmas nedeniyle mecburen ertelenecek.

TFF İstanbul İl Temsilciliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiye genelinde 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak olan üniversiteye giriş sınavları sebebiyle sınava girecek 3 kişinin (futbolcu-teknik ekip) sınav giriş belgelerini federasyonumuza ulaştıran kulüplerimizin müsabakaları 20-21 Haziran tarihlerine programlanacaktır. Liglerin son hafta müsabakaları olması sebebiyle erteleme müsabakası düşme ve yükselmeyi ilgilendiriyorsa ilgili takımların müsabakaları da aynı tarihlerde oynatılacaktır."

Açıklamada, sınav giriş belgelerinin federasyona en geç 14 Haziran Salı akşam mesai bitimine kadar ulaştırılması istendi.

Tüm sezon boyunca hafta içi maçlardan dolayı çok yıpranan birinci ve ikinci amatör küme takımlarının, kritik son haftada, kadrolarında sınava girmeyen kişi olmasa bile rakipleri veya potadaki bir başka takım nedeniyle maçının ertelenecek olmasının bu kulüpler tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu. 


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...