Pazartesi, Haziran 13, 2022

Kadir Eren Sayar'dan Vefa'ya veda



Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa Spor Kulübü’nde, Mart 2019’dan bu yana görevde alan teknik direktör Kadir Eren Sayar, yeşil beyazlı ekipten ayrıldığını açıkladı.

Sayan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Vefa’daki bu döneminin kısa bir özetini de çıkarırken şu ifadeleri kullandı:

Düşme tehlikesinin olduğu bir dönemde göreve geldik. Tüm camianın desteğiyle birlikte çıktığımız 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puan topladık .Pandeminin başlamasıyla birlikte ligler yarıda kaldı ve sezon sona erdi. 2020-21 sezonu pandeminin hala devam ettiği bir ortamda başladı. Statü açısından her takım için dezavantajlı olan, üzerine saatler konuşulacak bir lig olan Bölgesel Amatör Lig’e uzun süre hazırlanmamıza rağmen menfaatlerimize uygun olmadığına karar verip katılım sağlamadık.

Son 10 maçta 1 yenilgi aldık
Mevcut kadroya yaptığımız takviyelerle yine pandemi eşliğinde bu sezona hazırlandık. Lige mağlubiyet ile başladık sonra üst üste 3 galibiyet aldık. Maç eksiği ile ikinci olduğumuz 5. Haftada beklemediğimiz bir deplasman mağlubiyeti daha aldık. Altıncı haftada şampiyonluğa aday olan rakibimize mağlup olunca hedefimizden uzaklaştık.
Geriye kalan 10 maçta 1 mağlubiyet alarak grubu üçüncü bitirdik. Grubumuzda iç saha performansı en iyi olan takım olduk. Maç başı 2 gol oranıyla en golcü takım olmamıza rağmen statü gereği bir alt lige düşmeme maçı oynadık! 

21 maçta 12 galibiyet, 5 beraberlik
Bizim gibi bir alt lige düşmeme maçı oynayan 6 Bölgesel lig takımının dördü rakiplerine mağlup olarak küme düştü. Biz rakibimizi 2-0 yenerek önümüzdeki sene de aynı ligde kalmaya hak kazandık. Özet olarak  2019 Mart-2022 Mayıs tarihleri arasında Vefamız ile 21 resmi maça çıktık. Bu maçlarda 12  galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldık. 41 gol atıp 25 gol yedik.

Affımı istiyorum
27 aydır şerefle ve onurla görev aldığım takımımızın önümüzdeki senenin yapılanmasının belirsizliği nedeniyle affımı istiyorum. Benim ve ailemin tuttuğu takımda bana çalışma fırsatı veren başkanımız Mehmet Sütcüoğlu‘na, Ahmet Işıkyıldız başkanıma, yöneticilerimize, teknik ekibimize, oyuncularımıza, kulüp personellerimize ve her zaman sevildiğimi hissettiren büyük Vefa taraftarına çok çok teşekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.