Cumartesi, Haziran 18, 2022

Bahçelievlerspor Serdar Hoşhan'la devam


Bölgesel Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Bahçelievlerspor, genel kurulunu tamamladıktan sonra transfer için kolları sıvarken ilk olarak teknik direktör sorununu halletti.

Yeşil-Beyazlı yönetim, takımı Bölgesel Amatör Lig'e çıkaran başarılı teknik direktör Serdar Hoşhan ile yeniden anlaşmaya vardı. Başkan Levent Dilaver yaptığı açıklamada, "Geçen sezonki büyük başarımızda Serdar Hocamızın payı çok büyük. Kendisiyle yeniden devam etmek istedik, sağ olsun bizi kırmayarak kabul etti. Kulüp olarak güzel bir ivme yakaladık. Bölgesel Amatör Lig'de yeni sezon öncesi çok umutluyuz. Hedefimiz 3. Lig" dedi.

Sportif Direktör Gürkan Soysal ve Futbol Şube Sorumlusu Şevki Yılmaz da en kısa zamanda iç ve dış transferde anlaşılan isimleri duyuracaklarını dile getirdiler. 

Amatör ve profesyonel birçok kulüpte futbol oynayan Serdar Hoşhan, Irmak, Avcılar Belediyespor, Çorlu 1947 SK, Çanakkale Dardanelspor, Beylerbeyispor, Arnavutköy Belediyespor, Ödemişspor ve Alanya Kestelspor takımlarının teknik heyetlerinde görev yaptı.

Haber: Alper Kaderoğlu

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...