Pazartesi, Mayıs 09, 2022

Taçspor'a Ekim, Can verdi



İstanbul 1. Amatör Lig 19. Grup'ta lider Taçspor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Pendik Kaynarcaspor ile karşılaştı.

Şampiyonluk yolunda yara almak istemeyen sarı kırmızılı Ataşehir temsilcisi, rakibi karşısında etkili bir oyun sergilerken 6-2’lik galibiyetle evine döndü. Sarı Kırmızılı ekipte 5 gole imza atan Ekim Can Karakuş maça damgasını vuran isim oldu.

Kaynarca Stadı'nda oynanan ve üst sıraları yakından ilgilendiren mücadeleyi Sinan Karakaş, Fatih Furkan Başaran ve Emirhan Özdemir hakem triosu yönetirken, Murat Kumaş müsabakada Saha Komiseri olarak görev yaptı.

Mücadeleye hızlı başlayan ilk yarısını 4-0 önde tamamladığı mücadeleyi ikinci yarıda attığı gollerle 6-2 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Rakibi karşısında iyi oyun ve iyi mücadele örneği gösteren Ataşehir temsilcisini galibiyete taşıyan golleri Ekim Can Karakuş (5) ve Serkan Bakan atarken, Pendik temsilcisinin sayıları Hikmet Güven ve Talha Kaygusuz’un ayağından geldi.

Bu galibiyetle 28 puana yükselerek liderliğini sürdüren Hakan Erşen ve Ersin Atasoy’un talebeleri gelecek hafta sahasında Maltepe Fındıklıspor’u misafir ederken, 15 puanda kalan Pendik Kaynarcaspor deplasmanda Yakacıkspor ile karşılaşacak.




Ekim Can Karakuş 5 gole imza attı

Taçspor’un rakibi Pendik Kaynarcaspor’u 6-2 mağlup ettiği karşılaşmada 5 gol atan tecrübeli oyuncu Ekim Can Karakuş maça damgasını vuran isim oldu. Oynadığı etkili futbolu birbirinden güzel 5 golle süsleyen başarılı golcü maç sonu tribünlerin alkışını alırken maçın da yıldızı oldu. Attığı gollerle 13 gole yükselen Ekim Can Karakuş gol krallığı yarışında iddialı duruma geldi.

Azeri : İkinci yarıya iyi başladık

Taçspor Yönetim Kurulu danışmanı olarak Selçuk Azeri maç sonu yaptığı açıklamada “İkinci yarının ilk maçında deplasmanda aldığımız farklı galibiyetten dolayı takımımı tebrik ediyorum. Lig bizim için yeni başlıyor, ikinci yarının daha zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Grubumuzdaki tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.