Cuma, Mayıs 20, 2022

Taçspor hata yapmadı



İstanbul 1. Amatör Lig 19. Grup'un yenilgisiz lideri Taçspor, hafta içi mesaisinde Yakacıkspor’u 1-0 mağlup etti.

Dudullu Stadı'nda oynanan ve üst sıraları yakından ilgilendiren mücadeleyi Abdussamet Ulutaş, Hanifi Bilen ve Muhammet Dalgıç hakem triosu yönetirken, Fikret Özen mücadelede saha komiseri olarak görev yaptı.

Mücadelenin başlamasıyla oyunu rakip yarı alana yığarak baskılı oynayan Taçspor yakaladığı  pozisyonlarda sonuca gidemedi. Konuk ekip Yakacıkspor kontra pozisyonlar bulsa da etkili olamadığı ilk 45 dakikada iki ekip soyunma odasına gol sevinci yaşamadan girdiler.

Kilidi Ekim Can Karakuş açtı

İkinci yarıya hızlı başlayan takım ev sahibi oldu. Yaptığı ataklarla Yakacıkspor kalesinde gol arayan Ataşehir temsilcisi baskılı oynadığı mücadelede aradığı golü 57.dakikada buldu.

Sol kanattan Ali Ergin Akyıldız’ın ceza sahası içine yaptığı ortaya iyi yükselen Ekim Can Karakuş, topu kafa ile kalecinin uzanamayacağı köşeye göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra farkı açmak isteyen Sarı Kırmızılılar tüm hatları ile yüklense de farkı açacak golü bulamadı.

5 dakikalık uzatma bölümünde skor değişmeyince zorlu mücadeleyi tek golle kazanan Taçspor 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Bu galibiyetle 34 puana yükselen Taçspor hafta sonu deplasmanda Üsküdar Anadoluspor ile karşılaşırken, 19 puanda kalan Yakacıkspor hafta sonu sahasında Maltepe Fındıklıspor’u misafir edecek.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...