Pazartesi, Mayıs 09, 2022

Soğanlıkspor deplasmanda 'Altın' buldu


İstanbul 2.Amatör Lig 13. Grup'ta takımlarından Soğanlıkspor, ilk yarının son maçında deplasmanda Üsküdar Altınşehirspor'u 3-1 mağlup etti.

Beylerbeyi 75. Yıl Stadında oynanan mücadeleyi Emre Kırtepe, Mehmet Uğurlu ve Hüseyin Emre Yer hakem triosu yönetirken Muzaffer Işık karşılaşmada saha komiseri olarak görev yaptı.

Mücadelenin başlamasıyla oyunda üstünlüğü alan Soğanlıkspor, ilk yarıyı 10. Dakikada Abdurrahman Kaplan ve 15. Dakikada Yalçın Temoçin’in golleri 2-0 öne tamamladı.

İkinci yarıya farkı azaltmak isteyen ev sahibi ekip 55. Dakikada Emre Küçükhasanoğlu’nun golü ile farkı bire indirsede, mücadelede son sözü günün başarılı oyuncusu Abdurrahman Kaplan söyleyerek attığı golle takımını 3-1 öne geçirdi ve maçın sonucunu belirledi.

Kırmızı lacivertliler oynadıkları 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile topladıkları 12 puanla 6. Sırada yer aldılar.

Murat Kepekli’nin talebeleri hafta içi maçında deplasmanda Denizcilik İşletmeleri takımı ile karşılaşırken, Üsküdar temsilcisi Altınşehirspor evinde Ömerlispor’u misafir edecek.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...