Pazartesi, Mayıs 09, 2022

Sarıyer Yenimahalle'den gövde gösterisi

İstanbul 1.Amatör Lig 11. Grup'ta zirve mücadelesi veren iki ekip, FK 1864 ile Sarıyer Yenimahallespor Bakırköy Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı 6-1'lik skorla kazanan Sarıyer temsilcisi lider Çankırı Marufspor'u takibini sürdürdü. Karşılaşmayı Safa Yılmaz-Cihan Gülçiçek-Özgür Öztürk hakem triosu yönetti. 

İzleyenler gole doydu

Kıran kırana geçen maçta taraftarlar tam 7 gol izledi. Mücadeleye iyi başlayan konuk ekip İbrahim Traore'nin kafa golüyle 1-0 öne geçerken, ev sahibi ekibin Ozan Özdemir ile bulduğu gol ofsayta takıldı.  23.dakikada Traore'nin asistinde Hamza Altınsoy farkı ikiye çıkarttı 0-2. 

Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip  kullandığı serbest atışta Sarıyer Yenimahalle defansına çarpan topla farkı bire indirdi 1-2. 

Beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip defansında boşluklar verince Yenimahallespor'un kaliteli ayakları cezayı kesti. Önce İbrahim Traore kaleciyi çalımlayarak topu filelere gönderirken, takım kaptanı Sercan Canıbeyaz ceza yayı üzerinden düzgün vuruşla ilk yarının skorunu belirledi 1-4.

İkinci yarıya da etkili başlayan konuk ekip yıldız ismi Muhammed Gültaşlar ve Barış Korkmaz ile bulduğu gollerle zirve takipçisi rakibini 6-1'lik skorla farklı mağlup etti. 

Bu sonuçla 21 puanda kalan FK 1864 zirve yarışında büyük yara alırken, Arda Gençdoğan'ın talebeleri puanını 24'e yükseltti ve 25 puanlı lider Çankuru Marufspor'u takibini sürdürdü.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

Fotoğraf albümü için tıklayın

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...