Perşembe, Mayıs 19, 2022

Öz Karacaahmetspor arayı açıyor


İstanbul 1. Amatör Lig 22. Grubun yenilgisiz lideri Öz Karacaahmetspor, hafta içi maçında deplasmanda son haftaların forma ekibi İstanbul Esnafspor ile karşılaştı.

90 dakikası tempolu oynanan zevkli ve çekişmeli mücadeleyi 4-0 kazanan lider Özkaracaahmetspor, en yakın rakibi Çiğdemspor’un mağlup olması ile puan farkını 5’e yükselterek zirvedeki yerini korudu.

Sarıgazi Stadı'nda oynanan mücadeleyi Sinan Karakaş, Baransel Siyavuş ve Furkan Emre Göral hakem triosu yönetirken, Bülent Yıldan Saha Komiseri olarak görev yaptı.

İlk 45 dakikası büyük çekişme içinde oynanan mücadeleyi Kenan Şahin’in 18. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamlayan takım konuk ekip Özkaracaahmetspor oldu.

İkinci yarıda fark açıldı

İkinci yarıya hızlı başlayarak farkı açmak isteyen kırmızı-siyahlı Üsküdar temsilcisi, üstün oynadığı karşılaşmada Ahmet Orgun, Abdülkadir Çakır ve Uğur Acar’ın golleri ile sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeden 27 puan toplayan Tansu Açabey’in talebeleri, hafta sonu sahasında İdealtepespor ile karşılaşırken, 16 puanda kalan İstanbul Esnafspor rakibinin sahaya çıkmamasından dolayı maçını hükmen kazanacak.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.