Pazar, Mayıs 08, 2022

Mehmet Rauf Lisesi doludizgin



TFF İstanbul U14 Ligi 53. Grup'ta zirve takibini sürdüren Esatpaşa Mehmet Rauf Lisesi Spor Kulübü,  Çengelköyspor'u 3-1'lik sonuçla geçti ve oynadığı son 7 maçta 6'ncı galibiyetini aldı. 
Yenisahra Stadı'nda oynan ve Anıl Koç'un yönettiği karşılaşmanın başlamasıyla birlikte rakip kalede yoğun bir baskı kuran Ataşehir temsilcisi ilk 10 dakika içinde grubun gol kralı Baki Samet Başoda ile 2 gol buldu. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağlayan ve iki net pozisyon bulan Çengelköyspor'a günün başarılı isimlerinden kaleci Kadirhan Akpınar geçit vermedi. İlk devre 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
Mücadelenin ikinci devresi de ilk yarının bir kopyası olarak geçti. Esatpaşa M.R. Lisesi'nin oyunu domine ettiği bu devrede karşılıklı atılan birer gol karşılaşmanın skorunu tayin etti: 3-1
U16/A Kategorisine çok yakın
Dudulluspor, Çamlıcaspor ve Çengelköyspor gibi altyapıları sağlam kulüplerin bulunduğu bir grupta lider Dudulluspor'un ardından ikinci sırada bulunan Mehmet Rauf Lisesi Spor Kulübü'nün, kısıtlı kadro ve imkanlara rağmen gösterdiği mücadele takdir topluyor. Mustafa Baş ve Berkay Güzel yönetimindeki U14 takımı, son 2 haftasına girilen ligde ilk ikiye giren takımların gelecek sezon katılabileceği U16/A kategorisinde (eski sisteme dönülürse U15/A) yer almayı da büyük ölçüde garantiledi.
Haber: Arif Doğan

Mehmet Rauf Lisesi Spor Kulübü

Çengelköy Spor Kulübü


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...