Pazar, Mayıs 08, 2022

Kavacıkspor "BAL'a devam" dedi


Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Kavacıkspor Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda Ayazağaspor ile karşı karşıya geldi. Beykoz temsilcisi sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başardı. Ayazağaspor ise BAL hayallerini ertelemek zorunda kaldı.

Mücadeleyi Bayram Başkan-Can Orhan Çelebi-Abdurrahman Kocatürk hakem triosu yönetirken, Seyfettin Alper Yılmaz 4.hakem olarak görev yaptı.

Zorlu doksan dakikanın ilk yarısını Kavacıkspor tecrübeli kaptanı Adem İnanç ve Burak Gür'ün golleriyle 2-0 önde kapattı.


Bir gol geçerli sayılmadı
Farkı azaltmak isteyen Sarıyer temsilcisi Murat Tan'ın düşürüldüğü pozisyonda penaltı bekledi ancak mücadelenin hakemi Bayram Başkan kendisini aldatmaya yönelik hareketten dolayı sarı kartını çıkardı. Sarıyer temsilcisinin attığı bir gol de Mehmet Aslan'ın eline çarptığı gerekçesi ile geçersiz sayıldı.


Ayazağa kızardı

82.dakikada rakibine faul yapan Berkant Cıvak ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. 


Kavacık kaçırdı Ayazağa attı

Kontrataklarla yakaladığı gol pozisyonlarını cömertçe harcayan Kavacıkspor'un bir golü de ofsayt bayrağına takılırken, son dakikalarda baskısını arttıran Sarıyer temsilcisi farkı bire indirdi.


Sakat sakat oyuna girdi, golünü attı

Klasman Grubu'nun başında omuzundan sakatlanan ve takımını yalnız bırakmak zorunda kalan golcü isim Ersin Yonar zorlu maçta oyuna sonradan girerek düzgün bir vuruşla skoru 2-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca baraj maçından 2-1'lik skorla galip ayrılan Kavacıkspor BAL'A devam dedi. 

Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Beykoz temsilcisi taraftarları ile ligde kalmayı kutlarken, Ayazağasporlu oyuncular üzüntüden dolayı uzun süre soyunma odasına gidemedi. 

Ayazağaspor, oynadığı son 4 resmi maçı kaybederek sezonu tamamladı.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler, KAVACIKSPOR

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...