Cumartesi, Mayıs 14, 2022

İstanbul şampiyonu Cankurtaranspor

İstanbul Süper Amatör Lig İl birinciliği maçında Cankurtaranspor Bahçelievler İl Özel Stadı'nda Kuştepespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren zorlu karşılaşmayı Samet Civelek'in golü ile 1-0 kazanan Cankurtaranspor İstanbul Şampiyonu oldu.

Karşılaşmayı Safa Yılmaz-Mücahid Adem Çelebi-Göktuğ Hazal Erel hakem triosu yönetirken,Remzi Mert Coşkun 4.hakem olarak görev aldı. Her iki takım taraftarları da takımlarını yalnız bırakmazken, birçok futbolsever, teknik adam ve futbolcu da tribündeki yerlerini aldı.

Kuştepe iyi başladı

Sıcak hava altında oynanan mücadelede ilk yarıda etkili olan Şişli temsilcisi Okan Akgül ve Orçun Güzeldereli ile yakaladığı pozisyonlarda Cankurtaranspor defansını aşamadı. Kontrataklarla pozisyon arayan Fatih temsilcisi hücumda istediği pozisyonları bulamayınca ilk yarı golsüz sona erdi.

Oyuna girdi skoru değiştirdi

İkinci yarının en tehlikeli atağında Tolga Keskin'in pası ile Kuştepe ceza sahasına giren Samet Civelek'in vuruşu direğin yanından az farkla auta çıktı. 79.dakikada Nezihi-Alper-Eren'in kısa paslaşmasında  pas Eren Yıldırımın ters topu ile ceza sahası içinde topla buluşan Samet Civelek'in uzak direğe vuruşunda Fatih temsilcisi 1-0 öne geçti. 82.dakikada Selman'ın yakın mesafeden vuruşunda Kuştepe kalecisi Erkan başarılıydı.

Kuştepe bastırdı ama Emrah'ı geçemedi

Beraberlik için rakip kaleye yüklenen Şişli temsilcisi sağlı sollu ataklarla pozisyon aradı. 84.dakikada Okan Akgül'ün vuruşunda Cankurtaran defansı tehlikeyi önledi. 87.dakikada Cankurtaran ceza sahasına yapılan ortaya Orçun'un yakın mesafeden vuruşunda kaleci Emrah Bıdık yüzde yüzlük golü önledi.

Uzatmalar nefes kesti

Heyecan dolu doksan dakikanın uzatmalarında Cankurtaranspor net pozisyon buldu. Eren Yıldırım kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Erkan'ı geçemedi. Uzatmanın son dakikasında Cankurtaran ceza sahasında topu önünde bulan Bektaş Berk'in yakın mesafeden vuruşu direğin dibinden auta gitti ve doksan dakikayı 1-0'lık skorla kazanan Cankurtaranspor İstanbul İl birincisi oldu.

Karşılaşma sonunda Fatih temsilcisinin oyuncuları ve yönetimi sevinçlerini taraftarlarla paylaşırken, Şişli temsilcisinde üzüntü hakimdi.

Kupayı Ali Düşmez ve Ali Tanrıyaşükür takdim etti

Karşılaşma sonrasında Kuştepe ve Cankurtaranspor'lu oyunculara madalya ve kupaları verildi. Her iki takıma da madalyalarını TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, TASKK Genel Başkanı Sayın Ali Düşmez ve TFF İstanbul İl temsilcisi Sayın Ali Tanrıyaşükür takdim etti.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

2 yorum:

Bluefocus72 dedi ki...

Cankurtaran kalecisi emrah ilk ist sahil spora transfer oldu bal çıkardı klüp kapandı sonra cevizlianadoluda oynadı bal çıkardı şimdi de gene bal liginde gerçekten çok tecrübeli bir kaleci başarılar diliyorum

Adsız dedi ki...

Dualı bu çocuk kesin vesselam

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.