Cuma, Mayıs 20, 2022

Arnavutköyspor'dan Alibeyspor'a tepki


İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup ekiplerinden Arnavutköyspor'un genel kaptanı Nadir Dağ, Silivri Alibeyspor'a 3-2 mağlup oldukları karşılaşmada çıkan olaylarla ilgili olarak ev sahibi ekibe tepki gösterdi.

Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan maçın 24. dakikasında ev sahibi takım 2-0 öndeyken patlak veren olaylarda futbolcularının darp edildiğini belirten Arnavutköyspor Genel Kaptanı Nadir Dağ, "Ligin ilk yarısında çok iyi misafir ettiğimiz Alibeyspor'dan aynı misafirperverliği maalesef göremedik. Maçın 24. dakikasında çıkan gerginlikte oyuncularımız saldırıya uğradı, zaten 3 futbolcuları kırmızı kart gördü. Bizi esas şok eden, cezalı olan ve ismi esami listesinde olmayan futbolcularının yedek kulübesinden gelerek futbolcumuza vurması oldu. Bu olayın hakem raporlarına yansıdığını da biliyoruz. Aynı zamanda Silivri Kulüpler Birliği Başkanı da olan, amatör camiada saygın bir konumda bulunan Sayın Ali Tonta'nın kendi kulübünün böyle davranmasını yadırgadık açıkçası. Bu maçla ilgili cezaların takipçisi olacağız" dedi.

Söz konusu maçta çıkan olaylarda Alibeyspor'a 3, Arnavutköyspor'a 1 kırmızı kart çıkmış, ev sahibi Silivri ekibi maçı 90. dakikada attığı golle 3-2 kazanmıştı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.