Pazar, Mayıs 08, 2022

Alibeyköyspor makus talihini yenemedi



Türk futbolunun köklü kulüplerinden Alibeyköyspor, üçüncü kez baraj maçını kaybederek Bölgesel Amatör Lig'e veda etmenin üzüntüsünü yaşadı.

Bu sezon BAL 6/1. Grup'ta bir ara son sıraya kadar gerileyen ancak ikinci yarıda müthiş bir çıkış ve üst üste galibiyetlerle kendisini baraj potasına atan turuncu-lacivertli ekip, baraj maçında Haliçspor'a 1-0 kaybetti.

Son olarak 2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de yer alan, o günden bugüne 1 sezon da 3. Lig macerası olan Alibeyköyspor beş yıl aradan sonra İstanbul yerel ligine dönmüş oldu.

Alibeyköyspor ayrıca tarihinde oynadığı 3 baraj maçını da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Kulüp, BAL'ın ilk edisyonu olan 2010-11 sezonunda yine baraja kalmış, İstanbulspor'a 120 dakikası 2-2 biten maçta penaltılarla 4-2 mağlup olmuştu. Turuncu lacivertli ekip bir sezon sonra bu kez bir Süper Amatör Lig takımı olarak baraja çıktıysa da Beykozspor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.

Haber: Efkan Bucak

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Eyüpsporla ilgilenenler biraz da Alibeyköysporla ilgilensinler

Adsız dedi ki...

Yazık bu takım düştü

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...