Salı, Ocak 18, 2022

Yıldıztabyaspor Beykoz'a taşındı ismi değişti


İstanbul futbolunun köklü kulüplerinden olan, birçok şampiyonluk yaşayıp 3. Lig'e terfi maçlarına da katılan Yıldıztabyaspor isim değiştirerek Beykoz ilçesine taşındı.

Gaziosmanpaşa ilçesinde 1955 yılında gayri federe bir kulüp olarak kurulan, 1971'de Yenikapıspor'la birleşip bu kulübün haklarıyla liglere giren kırmızı beyazlı ekip, Yıldıztabya Stadı'nın toplu konut yapımı nedeniyle yıkılmasıyla büyük sıkıntıya girmişti.



Artık Beykoz İshaklı Köyü SK
Bir süredir devredilmesi beklenen kulübe talip Beykoz ilçesinin İshaklı köyünden çıktı. Kulübün ismi Beykoz İshaklı Köyü Spor Kulübü, rengi de bordo-mavi olarak değişti. Kulübün başkanlığına da aynı zamanda İshaklı Köyü Muhtarı olan Ali Cinel getirildi. Cinel "Bu kulüp köyümüzün adını ve genç kardeşlerimize daha iyi bir gelecek bırakmak ve burada gençlerimizin mahallesini temsil etmek üzere kurulmuştur" açıklamasını yaptı. Antrenmanlarına başlayan İshaklıspor hazırlıklarını Cumhuriyet Köyü Sahası'nda sürdürüyor. Bununla beraber İshaklı Köyü'nün de kendisine ait bir tesisi ve nizami futbol sahası bulunuyor. İshaklı Stadı'nda çalışmaların sona geldiği, yedek kulübeleri ve kalelerin de yerleştirildiği gelen haberler arasında.

Yıldıztabya Mimarsinanspor da taşınmıştı
Yıldıztabya semtinin bir diğer kulübü Yıldıztabya Mimarsinanspor da isim değiştirerek Bayrampaşa Yenidoğanspor ismini almıştı.

Haber: Efkan Bucak

İSTANBUL'DA KULÜP İSİM DEĞİŞİKLİĞİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.