Cumartesi, Ocak 15, 2022

Yeni Ufukspor'un play-off inadı sürüyor



İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup’ta Küçükçekmece Yeni Ufukspor, kümede kalma savaşı veren Gökçealispor’u 2-0 yenerek play-off iddiasını sürdürdü.

Karşılaşmaya iyi başlayan Küçükçekmece Yeni Ufukspor 5. Dakikada Yücel Önal’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 65’te bir gol daha bulan Yeşilova ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından bir değerlendirme yapan Yeni Ufukspor Kulübü Teknik Direktörü Murat Müftüoğlu “Maç biraz zor oldu. İyi bir takımla oynadık. Grubun alt sıralarında olan bir ekip... Son haftalarda biz de tırmanışa geçtik. 2-0’lık net bir skorla kazanmamız, bizim için avantaj oldu. Bundan sonraki maçlarda, daha istekli, daha arzulu oynayıp, kazanarak yol almamız gerekiyor. Kredimiz olmadığını biliyoruz. İyi bir ekibiz. Toparlanma sürecini biraz sarsıntılı atlattık. Geri kalan maçları aynı istek ve arzu ile oynayarak puan ve puanlar toplayarak, biz de play off’a gidecek takımlar arasında yer almak istiyoruz. İyi yola girdik. Özgüvenimiz artıyor. Maç kazanma rahatlığı başladı. Takım olduk. Umarım böyle devam eder” diye konuştu. 

Stat: Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş
Hakemler: Hüseyin Ahmet Ocaklı,Ömer Ramazan İnci, Yücel Alkaşi 
Küçükçekmece Yeni Ufukspor: Eren,Serkan,Ozan,Özgüç,Ramazan,Oğuz,Berke,Yücel,Halil İbrahim,Osman,Ufuk
Çatalca Gökçealispor: Rıdvan,Feyyaz,Yasin,Sami,Melih,Emircan,Talha,Serkan,Ercün,Ramazan ,Emirhan

Haber: Yılmaz Aktepe






Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...