Pazar, Ocak 09, 2022

Orhanlıspor'un inadı inat



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta zirve iddiasını sürdürmek isteyen Tuzla temsilcisi Orhanlıspor, Hadımköyspor engelini 3 golle geçti.

Son haftalarda aldığı önemli puanlarla play-off hesapları yapan Orhanlıspor, düşme hattında yer alan Hadımköyspor'u 3.1 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Orhanlıspor Teknik Direktörü Alaaddin Çelik' in UEFA B lisansı kursunda olmasından dolayı yardımcı antrenör Erol Yoldaş yönetiminde sahaya çıktı. Mücadeleye iyi başlayan taraf  Orhanlıspor oldu. İlk dakikadan itibaren baskısını artıran Tuzla ekibinde gol perdesini 6. Dakikada Özgür Tuptaş açtı. 9. Dakikada Burak Taşdemir ile farkı ikiye çıkaran mavi-kırmızılılar Özgür Tuptaş'in ayağından bir de penaltıdan faydalanamadı. İlk yarının skorunu belirleyen gol 37. Dakika da Osman Kahraman' dan geldi: 3-0.



İkinci yarıda kontrollü bir oyun sergileyen Orhanlıspor rakibi kendi sahasında kabul etti. Baskısını artıran  Hadımköyspor aradığı golü 63. dakikada ceza sahası dışından Furkan Akbay ile buldu.

72. Dakikada   Hadımköyspor'da Buğra Aldatmaz kırmızı kart ile oyun dışı kalırken mücadele Orhanlıspor'un 3-1 galibiyeti ile sonuçlandı.

Haber: Burak Tunç

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...