Perşembe, Ocak 06, 2022

Orhanlı'da Alaattin Çelik'ten iki maçlık UEFA B arası


Orhanlıspor Teknik Sorumlusu Alaattin Çelik UEFA B antrenörluk eğitim programına katılmak için 10 gün takımından uzak kalacak.

Hadımköy ve Alemdağ maçlarında takımının başında sahaya çıkamayacak olan Çelik hem mental hem de oyunsal anlamda kırmızı mavilileri hazırlayıp antrenör eğitim programına katılmak üzere İstanbul'dan ayrıldı.

Son haftaların flaş takımı Orhanlıspor önemli maçlarda aldığı puanlarla adeta Süper Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluğun kaderini belirleyecek sonuçlara imza atıyor. 


"Takım aynı şekilde devam edecek, buna şüphem yok"
Teknik sorumlu Alaattin Çelik ; "Takımımız kaliteli, karakterli ve yetenekli oyunculardan oluşuyor. Bu eğitim sürecinde takımımın başında 2 maçlığına olamayacağım fakat teknik ekibimiz her iki maçta da rakipleri analiz edip gerekli önemleri alıp galibiyetler için takımımızı sahaya sürecektir. Oyuncu grubumuzun gün be gün birbirine kenetlendiği ve takım ruhunu her hafta sahaya yansıttıkları için bir nebze olsun içim rahat ayrılıyorum. Aynı şekilde devam edeceklerinden zerre şüphem yok. İnşallah her iki maçta da güzel sonuçlar alıp ligde istediğimiz yerde üst sıralarda bitirmek istiyoruz" dedi.

Orhanlıspor Teknik Sorumlusu Alaattin Çelik daha önce Pendik Kavakpınar SK,Tuzla Gençlergücü ve Cevizli Anadolu SK kulüplerinde antrenörlük görevlerinde bulunmuştu.

Haber: Burak Tunç


Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.