Perşembe, Ocak 13, 2022

"Maçta olmayan taraftarlara ceza verildi"



Kocaeli 1. Amatör Lig’de oynanan ve skor 2-2 devam ederken yarıda kalan Seka Doğanspor-Çubuklu Balaspor maçıyla ilgili İl Disiplin Kurulu kararı verildi.

Ev sahibi takımdan bir yöneticiye 15 gün, iki futbolcuya dörder, konuk ekipten üç futbolcuya sırasıyla 4, 2 ve 5 maç ceza verildi. Seka Doğanspor’un sahası, taraftarlarının eylemleri nedeniyle 1 maç kapandı. Çubuklu Balaspor’a ise ‘taraftarlarının sabit görülen eylemleri’ nedeniyle ihtar verildi.

Malçok tepkili
Çubuklu Balaspor Kulübü Başkanı Abdullah Malçok “O maçta olmayan deplasman taraftarımız için tarafımıza ihtar cezası verilmiştir. Şaka gibi. Kulüp olarak duracağımız pozisyonu daha sonra kamuoyuna açıklayacağım” dedi.

Ne olmuştu?
Birinci Amatör Küme B Grubu’nda Seka Doğan- Çubuklu Balaspor müsabakası yaşanan olaylardan dolayı tamamlanamadı. Kavaklı Stadı’nda oynanan ve 2-2 devam eden maçın 90 + 3 dakikasında ev sahibi ekibin taraftarların Çubuklu Balasporlu futbolculara saldırmaları nedeniyle maçın hakemi karşılaşmayı tatil etmişti. Doğanspor yönetimi olaylar için özür dilemiş bununla beraber bazı Çubuklu Balaspor futbolcularını tribünleri tahrik etmekle suçlamıştı. Çubuklu Bala cephesi ise maç boyunca Doğansporlu taraftarların annesi de tribünde olan kalecilerine ağır küfürler ettiğini,  son bölümde ellerinde bira şişeleriyle sahaya girip takımlarını saldırdığını ve kalecinin aldığı darbelerle şuurun kaybettiğini beyan etmişti.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...