Çarşamba, Ocak 05, 2022

Kol: Yetenekli ve özverili yöneticilerle çalışmak istiyorum



Deneyimli teknik adam Osman Kol, Sultanbeyli Belediyespor’daki görevlerinden istifa ettiğini söyleyerek “Uzun vadeli başarılar elde etmek için yetenekli ve özverili yöneticilerle çalışmak istiyorum” dedi.

En son Sultanbeyli Belediyespor Alt yapı Koordinatörü ve U18 Teknik Sorumlusu olarak göreve başlayan ve sonrasında kulübün BAL’da mücadele edecek takımının sezonun başlamasına 1 ay kala hazırlanmasına ve transferlere destek olan, takımın ön hazırlık sürecinde atletik performans antrenörü ve yardımcı antrenör olarak görev yapan Osman Kol, yeni yönetimin takımın başına gelmesiyle birlikte oluşan şartlar nedeniyle görevinden istifa ettiğini belirtti. 



"Antrenörler kararlı ve dik duruş göstermeli"
Daha önce 2. Lig’de Darıca Gençlerbirliği’nde yardımcı antrenörlük ve alt yapı koordinatörlüğü yaparken çalıştırdığı U19 takımından birçok oyuncusunu profesyonel takımlara göndererek büyük başarılar elde eden Osman Kol, kendi grubunda namağlup lider durumda olan Sultanbeyli Belediyespor U18 Takımı’nın başındaydı. Türkiye’de alt yapı antrenörlerinin elde ettikleri başarılara, yetiştirdikleri oyunculara ve emeklerine karşın maddi ve manevi olarak yeterli desteği görmediğini belirten Kol, “Antrenörler olarak hepimiz bu tarz olaylarda kararlı ve dik duruş göstermemiz gerekiyor. Bundan sonraki süreçte uzun vadeli başarılar elde etmek için yetenekli ve özverili yöneticilerle çalışmak istiyorum” dedi.


UEFA B lisansı ve maç analizi belgelerine sahip olan Osman Kol, çalıştığı kulüplerdeki bireysel ve takım olarak atletik performans plan ve programları ile tanınan bir teknik direktör...

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...