Cumartesi, Ocak 15, 2022

Kanlıcaspor bir haftada iki finale çıkacak!


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup takımlarından Kanlıcaspor’da hafta sonunda oynanacak Söğütlüçeşmespor karşılaşmasının hazırlıkları tamamlandı.

Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik Sorumlu Aydın Çaylı ,Tekke Mevkii'nde bulunan Kanlıca Sahası'ndaki antrenman öncesinde 2 maçlık seriye dikkatleri çekerken, futbolcularından tam anlamı ile bu önemli müsabakalara konsantre olmalarını istedi…

Çaylı "Belki de sezonun en kritik karşılaşmalarına bir haftalık süreçte çıkacağız…Söğütlüçeşmespor her ne kadar son sırada yer almakta ise e mücadelesine devam eden bir takım… Bu tür maçlar her zaman tehlikeli olabilir, kaybedecek bir şeyi olmayan bir takım ile oynayacağız… Bu maçın ardından hafta içinde Balatspor ile tam bir final maçına çıkacağız… İnşallah bu iki maçtan alacağımız 6 puan bizi düzlüğe çıkaracak… Artık kış şartlarını ağır biçimde hissetmeye başladık, bunun için de futbolcularıma ayrıca uyarılarda bulundum. Dinlenmeye mutlak surette vakit ayırmak şart, bir tane bile oynamayacak durumda futbolcuya kesinlikle tahammülümüz yok…” diye konuştu.

Boğaziçi ekibinde Antrenör  Aydın Çaylı’dan sonra görüşlerini açıklayan Kanlıcaspor Kulüp Başkanı Remzi Alişan ise Kanlıca Semtinin sakinlerini bu zorlu süreçte takımlarına destek olmaya çağırırken, "Kanlıca İstanbul Amatör Liglerinin en eski kulüplerinden biri… Dolayısı ile mahallemizde bir futbol kültürü oluşmuş durumda. Fakat ne yazık ki bunu maçlarımızda görmek mümkün olmuyor…Kanlıcalı dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan ricam 2 maçlık bu zorlu süreçte gelip takımlarına destek olsunlar, moral-motivasyon katsınlar ” dedi.

Haber: Talip Ercan - ERHA


 

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...