Çarşamba, Ocak 05, 2022

İç sahada alınacak puanlar bizi lige tutacak



TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grubunda mücadele eden Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında 2021-22 Sezonu 2.Yarı hazırlıkları başladı.

Boğaziçi ekibinde Teknik Direktör Erdoğan Eryılmaz yönetimindeki antrenmanlarda ilk hafta çalışmalarında bazı futbolcular değişik mazeretleri dolayısı ile yer almadılar.

Sarı-Siyahlı Ekibin Teknik Patronu Erdoğan Eryılmaz çok şanssız bir ilk yarı geçirdiklerine vurgu yaparken, " Özellikle Kilimli Belediyespor maçında uzatma anlarında kaçan galibiyet bizi çok üzdü. Puan alacağımız bazı maçlarda hiç de hesapta olmayan kayıplar yaşadık. Tabii ki çok genç hatta tüm Bölgesel Amatör Lig dikkate alındığında en genç kadrolardan birine sahibiz. Bunun dezavantajlarını bazı maçlarda bariz biçimde yaşadık. Sonuçta ilk yarıdaki tek galibiyetimizi son haftaki Beyköy Deplasmanında yaşadık. Aslında buraya kadar da kalmamamız gerekiyordu. Bir yerde patlayacaktık o da son maçımıza denk geldi" diye konuştu.

Seyirci desteği büyük avantaj
Ligin ikinci yarısı için hazırlıklara hafta başı itibarı ile başladıklarının altını çizen Eryılmaz, ikinci yarıda Beykoz Stadında kendileri açısından büyük avantaj yaratacak maçlara çıkacaklarını hatırlatırken, "Özellikle gruptaki diğer iki İstanbul Takımı olan Bakırköyspor ile Maltepespor müsabakalarını evimizde oynayacak olmamız ve bu maçlara büyük seyirci desteğinin gelecek olması bizi avantajlı kılacaktır. İç saha maçlarından alacağımız puanlar bizi ligde tutacaktır " dedi.




Kamp yapabiliriz
İlk yarıdaki çıktıkları maçlarda artı ve eksilerini çok iyi bildiklerini ve bunun için de bazı mevkilere transfer yapılması yönünde yönetimden talepte bulunduklarını söyleyen Eryılmaz, "Gönül ister ki istediğimiz tüm transferleri yapıp ikinci yarıda üst seviyede, tecrübeli isimler ile yola çıkmak ancak kulübümüzün durumu ortada. İmkanlar nispetinde takıma takviyeler yapacağız. Hatta prensipte anlaştığımı birkaç isim de var. Bunlar netleşince kamuoyu ile paylaşacağız. Öte yandan 2.Yarı maçları öncesinde bir kamp yapma durumumuz da var. Bu konuda Başkanımız ve Yönetim Kurulu  ciddi bir mesai harcamakta. Kampların takıma etkisi çok olumlu olmakta. İnşallah arzuladığımız kamp olayı birkaç günde netleşecek " şeklinde konuştu.

"Takım genç, moral verelim"
Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Direktörü Erdoğan Eryılmaz başladıkları 2.Yarı antrenmanlarında son sözü taraftarlara yönelik verirken, " Beykoz gibi büyük bir camiada taraftarlarımızın verdikleri desteği çok önemsiyoruz. Nitekim ilk yarıda tüm maçlarımızı da içeride, dışarıda tüm karşılaşmalarımızda tribünlerden destek verdiler. Diyeceğim o ki takımda çok genç isimler var ilk yarıda olduğu gibi lütfen onlara moral motivasyon sağlayalım, çünkü buna fazlası ile ihtiyaçları var. El birliği ile Beykoz Takımını ligde tutacağız " dedi.

Haber: Talip Ercan - ER HA

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...