Pazartesi, Ocak 10, 2022

Gülsuyu'ndaki misafirperverliği başka bir yerde görmedim


Gülsuyuspor'a deplasmanda 6-1 yenilen Küçükçekmecespor'da teknik direktör Halil İbrahim Top "Kötü günümüzde yakalandık. İzleyenlere güzel futbol izletemediğimiz için üzgünüz" dedi.

Gülsuyuspor'un haklı bir galibiyet aldığını belirten deneyimli teknik adam "Malesef farklı ve  haklı bir mağlubiyet aldık. Gülsuyuspor'a Bölgesel Amatör Lig yolunda başarılar diliyoruz. Selçuk Sarıca  hocam nezdinde teknik heyet ve oyuncu grubunu tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Asım Kara Stadı'nda büyük ilgi ve alaka ile karşılandıklarını da belirten Toy, "Bir parantez de Gülsuyu Spor Kulübü Başkanı Sayın Bayram Behram Kaçar ve Yönetim Kuruluna açmak istiyorum. Takımımıza maçtan önce su ve muz, maçtan sonra köfte ve ayran ikramı oldu. Hayatımda böyle bir ilgi alaka görmedim. Söyleyecek cümle bulamıyorum. Her şey için binlerce teşekkür ederiz. Ayrıca kilometrelerce uzakta olup bizi görmek için acele acele maçımıza gelip yanımızdan ayrılmayan Zafer Emek  hocama da çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haber: Efkan Bucak
Fotoğraf: Kadir Küçükay

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...