Salı, Ocak 11, 2022

GOP Yeniköyspor yeni sezona değişimle giriyor


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden GOP Yeniköyspor yeni sezon hazırlıklarını, Terkos Stadı'nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Kulübün hem kadrosunda büyük revizyon oldu hem de ismi değişiyor.

İstanbul'un Karadeniz kıyılarındaki köylerinden Yeniköy'ün kırmızı-beyazlı temsilcisi, idmanlarına 19 Aralık'ta teknik direktör Şaban Kıran yönetiminde başladı. Kıran Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Kadromuzda son sezondan 7 isim bulunuyor. 15 de transfer yaptık. Bir köy takımı olarak mütevazı bir bütçe ve kadro ile yola çıkıyoruz ancak bu demek değildir ki iddialı değiliz... Yeniköyspor olarak her zaman hedefimiz üst sıralar için mücadele etmek" dedi.

Kulübün ismi Yeniköy 1924 oluyor
Sezonun ilk hazırlık maçında sahasında Oklalıspor'u ağırlayan ve ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmayı 4-2 kaybeden GOP Yeniköyspor'da Kıran, hazırlık maçı yapmak isteyen diğer kulüpleri Terkos Stadı'nda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi. Deneyimli çalıştırıcı ayrıca kulübün isminin Yeniköy 1924 Spor Kulübü olarak da değiştiğini ifade etti. Resmi değişikliğin en kısa sürede TFF nezdinde de gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber: Efkan Bucak


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...