Pazartesi, Ocak 10, 2022

Gol sevinci sonrası atılan maytap hakeme geldi, maç tatil oldu



İstanbul U18 Ligi 27. Grup’ta oynanan İkitellispor-Yeşilova Esnafspor maçı, ev sahibi ekip 1-0 öndeyken tatil edildi.

İFA Stadı’ndaki maçın ilk yarısı 0-0 biterken ev sahibi ekip 54’te Yasin Yardımcı’nın golüyle öne geçti. 56’da tribünlerden yardımcı hakemin üzerine patlayıcı madde atılması sonucu hakem Korkut Erkanlı karşılaşmayı tatil etti.

Oturma eylemi yaptılar
Hakemin kararına tepki gösteren İkitellisporlu oyuncular orta sahada oturma eylemi yaparak sahayı terketmediler. Futbolcuları emniyet güçleri soyunma odasına gitmeye ikna etti.

Ceyhan: Hemen müdahale ettik
İkitellispor Kulübü Başkanı Abdulselam Ceyhan, “Öncelikle üzgünüm saha içinde her iki takım oyuncuları futbol adına güze şeyler ortaya koyuyordu. Biz 1-0 öne geçtikten sonra kendini bilmezin biri gol sevinci sonrası asla tasvip etmeyeceğimiz bir şey yapıp sahaya maytap atmış, bu da yardımcı hakeme gelmiş. Tabii olaya hemen müdahale ettik ancak karşılaşmanın hakemi güvenlik önlemi alıp müsabakaya devam etmesi gerekirken maçın bitiş düdüğünü çalmayı tercih etti. Tribünde 13 yaşında bir çocuğun gol sevinci sonrası istemediğiniz bir şey meydana geldi çok üzgünüz” dedi.

Haber-Fotoğraf: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...