Pazar, Ocak 09, 2022

Gaziosmanpaşa'ya bir darbe de Tunaspor'dan



İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta sezona iddialı giren ancak son haftalarda aldıkları yenilgilerle ilk ikiden uzaklaşan iki takımın mücadelesinde Bayrampaşa Tunaspor, Gaziosmanpaşaspor’u 2-1 yendi.

Bayrampaşa Belediye Stadı’ndaki maçın ilk yarısında iki takım da bal vermeyen arı misali ataklara çıktılar. Atakların etkisizliği pozisyon fakirliğini beraberinde getirdi. Bu devrenin en önemli pozisyonunda Tunaspor’dan Zafer’in ağlara giden şutunu Ahmet çizgiden çıkardı. Devre 0-0 bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına B. Tunaspor daha atak başladı. Özellikle süratli oyuncularını iyi kullanan konuk ekip 51. dakikada öne geçti: Soldan ceza alanına giren Mustafa’nun sert vuruşu uzak direk dibinden ağlara gitti. 0-1. Bu golden 6 dakika sonda merkezden ceza alanına giren Mikail  yerden sert bir vuruşla kaleci Batuhan’ın sağından topu ikinci kez Gaziosmanpaşaspor ağlarına yolladı: 0-2  

Tunaspor 10 kişi kaldı
64. dakikada Gaziosmanpaşaspor’da ikinci yarıda oyuna giren Ozan Can’ın sert şutu yan direkten geri döndü. 69.dakikada gole giden futbolcuyu düşürdüğü gerekçesiyle karşılaşmanın hakemi, Tunasporlu Osman Gedik’e  kırmızı kart gösterdi.  70. dakikada Gaziosmanpaşaspor’un golü geldi. Sağdan Ruhi’nin kullandığı korner atışında ceza alanı içinde en son topa dokunan Ozan Can durumu 2-1 yaptı. 

Maç 2-1 biterken B. Tunaspor puanını 20 yaptı. Gaziosmanpaşaspor ise 18 puanda kaldı. Gaziosmanpaşaspor haftaya İstanbul Mesudiyespor deplasmanına giderken B.Tunaspor ise evinde Mecidiyeköyspor ile karşılaşacak. 

Öte yandan hafta içi teknik direktör Ata Haluk Yalın ile yollarını ayıran Tunaspor'da takımın başında İrfan Öztürk yer aldı.

Haber-Fotoğraf: Erol Eftekin



DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...