Çarşamba, Ocak 12, 2022

Çolak: Bu haftaki maçın telafisi yok



İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta düşme hattında yer alan, hafta sonu şampiyonluk adaylarından Çamlıcaspor'la 1-1 berabere kalan Gümüşsuyuspor'da moraller yerine geldi.

Gümüşsuyuspor Teknik Sorumlusu Kamil Çolak hafta sonunda oynayacakları Esenler Tokatspor müsabakasına dikkatleri çekerken, "Bizim için de rakibimiz için de çok önemli bir maça çıkacağız...biz 10 rakibimiz ise 4 puanda bulunuyor. Dolayısı için her iki takım galibiyet için müthiş bir mücadele ortaya koymak zorunda. Sahada en iyi şekilde organize olup, güzel bir mücadele sonrasında 3 puan ile evimize dönmek istiyoruz. Zor bir grupta mücadele ediyoruz, her takım bir birini yenebilecek, sürpriz sonuçlara imza atabilecek durumda. Nitekim bunu geride kalan hafta sonundaki maçlar sonunda gördük. Bizim açımızdan Esenler Tokat maçı bir final müsabakası anlamı taşımakta ve hatanın, mazeretin telafisinin olmayacağı bir karşılaşma niteliğine kavuşmuş durumda " diye konuştu.

Kurtuluş: Elde kalem kağıt, hesap yapıyoruz
Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş ise belki de sezonun en kritik maçlarından birine çıkacaklarını söylerken Gümüşsuyuspor camiası olarak bunun fazlası le farkında olduklarına vurdu yaptı:

"Çamlıcaspor gibi güçlü takımdan aldığımız bir puan bile özgüvenimizi geri getirmeye yetti. Hafta sonu maçı öncesinde doğrusunu söylemek gerekirse kalem kağıt elde hesap kitap yapmaktayız. Rakibimizi kendi evinde yenersek lige havlu atma durumu ortaya çıkabilir, biz kazanırsak üstümüzdeki takımlar ile aramızdaki mesafeyi korumuş olacağız. Üstelik bizim maç yapmadan geçilen Bay haftamız da geride kaldı bu da farklı açıdan bizimim için avantajlı bir durum " 

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.