Salı, Ocak 18, 2022

Çatalca kulüplerine stat müjdesi



Çatalca merkezde bulunan stadın yıkılmasının ardından neredeyse tüm maçlarını deplasman havasında oynayan Çatalcaspor'a, İzzettin Mahallesi'nde yapımı devam eden tesislerin sona yaklaşıldığı bilgisi geldi. 

İzzettin’de yapımı devam eden stadı gezen Çatalcaspor Kulübü Başkan Hasan Gökçe; “Hasret bitecek inşallah. İki yıldır deplasman hayatı yaşayan Çatalcasporumuzu bir kaç hafta içinde Çatalcaspor sevenleriyle taraftarıyla ve halkıyla buluşturmak için gayret ediyoruz. Bu zor şartlarda Çatalcaspor’umuzu ayakta tutmaya çalışıyoruz, özellikle fedakar yönetimimi, teknik ekibimi ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Malzeme, kamp, yemek, otobüs desteğini veren belediye başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Çatalcaspor Tüm Çatalca’nın vakit destek olma vakti en kısa zamanda kendi evimize dönüyoruz” dedi.



Süper Amatör'deki Çatalca ilçesi kulüpleri maçlarını ekseriyetle merkeze yakın olan Çanakça Köyü'ndeki statta yaparken 3. Lig'deki Çatalcaspor ise Tepecik veya Silivri'ye gitmek zorunda kalıyor. Bu haber özellikle Çatalcaspor'da sevinç yaratırken, Çatalca'nın amatör kulüpleri de bu yeni stattan faydalanabilecek.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...