Çarşamba, Ocak 12, 2022

Beykoz'un eski yöneticilerine haciz şoku



Beykoz Spor Kulübü’nde geriye dönük son 10 yılda yöneticilik yapan isimlerin hepsi icralık oldu. Kulübün ödenmeyen SGK borçları nedeniyle eski yöneticiler hakkında haciz işlemi başlatıldı. 

Cumhuriyet Gazetesi’nde yer alan listeye göre Beykoz’un önemli isimlerine, hafta başı itibarı ile Beykoz SGK Müdürlüğü’nden tebligatlar gitmeye başladı. Tebligatları alan isimler ise isyan etti. Bu isimler arasında, Mustafa Kemal Turnacıoğlu, Aydın Düzgün, Ali Esat Yaşar, Güler Akdemir, Yusuf Koç, Yusuf Çolak, Vahit Paksoy, Ali Topçu, Hasan Şatıroğlu, Hamit Olgun Coşkuntuna, Nezih Beykozlu, Halit Kılıç, Ayten Kayalıoğlu, Zafer Baş, Serdar Raşit Alemdar, Ali Naci Karacan, Kamil Adnan Güner, Rafet Şişmanoğlu, Abdullah Yümsel, Ali Karagüzel, Necati Kakıcı ve Erdal Öztürk olduğu görüldü.

Dost Beykoz Sitesi’nin uzmanlardan aldığı bilgiye göre tebligatlarda belirtilen süre zarfında borcun ödenmemesi halinde söz konusu mal varlıkları üzerinde haciz işlemi yapılabilecek ancak mal beyanında bulunulması halinde haciz işlemi durdurulabilecek.

Paksoy: Ben yönetici olmadım
İş insanı Vahit Paksoy, 2012 yılında kendisine de Beykoz 1908 AŞ’nin yönetici sıfatıyla SGK tarafından tebligat yapıldığını ve yargıya başvurduğunu ifade etti. Yeni durumda da yine adının listede olduğunu gördüğünü, yine kendisine tebligat yapılması durumunda yargıya müracaat edeceğini ve hiç bir zaman söz konusu dönemde yönetici olmadığını belirtti.

Kayalıoğlu: Bireysel ödeme yapmam
Yine haciz giden isimlerden Ayten Kayalıoğlu, “Biz Beykoz’un tanınmış isimleriyiz. Beykoz Spor Kulübü de önemli bir kulüp, davet ettiler. Biz de gittik. Bizim hiç parayla pulla işimiz olmadı. Bizden sonraki yöneticiler bu borçları görmemişler mi? Toplamda 110 kişiye borç çıkmış. Yapılandırma nedeniyle zaman aşımı bozulmuş. Bireysel olarak ödeme yapmayı düşünmüyorum. Olayın hukuki boyutunu avukatlarımız inceliyor, gerekirse yargıya müracaat edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Öztürk: İstifam işleme konmamış
Yine dönemin kulüp yöneticilerinden olan Erdal Öztürk, 2009 yılında yapılan kongrenin hemen ardından 2010 yılının ocak ayında istifa ettiğini fakat istifasının işleme konulmadığını belirtti. Bugün borçlu olarak gözükmesinin büyük bir kısmının istifasının işleme konulmadığı sürece denk geldiğini ifade etti.   

Kaynak: www.dostbeykoz.com

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...