Çarşamba, Ocak 05, 2022

Antrenörleri olmadığı için hükmen yenik sayılıp liderliği kaybettiler



TFF İstanbul İl Temsilciliği, sezon başında verilen süreyi aşan U18 ve U16 liglerinde halen sözleşmeli antrenörü olmayan 20 kulübü hükmen mağlup etti.

U16 Ligi’nde 1453 İstanbul As Spor, Avcılar Cihangirspor, Esentepe Adıyamanspor, Soğanlıkspor ve Ulusspor; U18 Ligi’nde Aslanordu Gençlik, Avcılar Cihangirspor, Ceylanspor, Dolayobaspor, Esenyurt Balıkyoluspor, Gaziosmanpaşa Barbarosspor, Haydarpaşaspor, Hız Yayınları Marmaraspor, Kozyatağı İdman Yurdu, Pendik Sahilspor, Poyrazköy Gençlikeli, Rumeli Hisarı, Sarıyer FSM, Üsküdar Salacak ve Yavuztürkspor hafta sonu yaptıkları maçlarda hükmen mağlup sayıldı.

Bu ekiplere bir haftalık süre verildi. Cuma günü mesai saatine kadar bir antrenörle sözleşme imzalamayan kulüpler ligden ihraç edilecek.

Bu hükmen yenilgilerde ilginç durumlar da söz konusu... 20 kulüpten 11’i zaten maçlarını kaybetmişti. Kalan 9’undan 7’si galip, 2’si berabereyken hükmen yenik sayıldılar.

Gitti liderlik!
- En büyük zararı gören şüphesiz Dolayobaspor... Grubunda lider durumda olan, yenilgisi dahi olmayan Pendik ekibi, 7-0 kazandığı Özataşehirspor karşılaşmasını antrenörsüzlük nedeniyle kaybedip liderlikten oldu.
- GOP Barbarosspor 5-1 kazandığı Topçular, Haydarpaşaspor 2-0 kazandığı 1877 Alemdağ, Rumeli Hisarı 5-0 kazandığı Taşlıtarla, Sarıyer FSM 3-2 kazandığı Kadırga karşılaşmalarında hükmen 3-0 yenik sayıldı ancak bu ekiplerin hiçbirinin kaybı Dolayoba kadar büyük değil.

Hükmen olan maçlar yine hükmen oldu
- Soğanlıkspor ve Esenyurt Balıkyoluspor, rakiplerinin sahaya çıkmamış olması nedeniyle galip gelmişlerdi ancak şimdi onlar da mağlup sayıldı.
- Hız Yayınları Marmaraspor maça çıkmadığı için zaten hükmen yenikti, bu kararla aynı maçta ikinci kez hükmen yenik sayıldı.
- Kozyatağı İdman Yurdu ve Poyrazköy Gençlikeli takımları berabere kaldıkları maçlarda hükmen yenik sayıldılar.

Haber: Mustafa Seçilir

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.