Salı, Ocak 11, 2022

Açabey: Bulunduğumuz yer sürpriz değil



İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta son 4 maçta 10 puan toplayan, Feriköy, Çıksalın, İFA ve Yenibosna gibi dört tecrübeli ekiple birlikte Klasman Grubu’na kalma yarışı veren Tunusbağıspor’da teknik direktör Tansu Açabey “Bulunduğumuz yer sürpriz değil, daha yukarıda olabilirdik” dedi.

Profesyonel lig ve BAL tecrübesi bulunan 5 ekibin (Feriköy, Çıksalın, İFA, Yenibosna, Paşabahçe) yanı sıra önceki dönemlerde İstanbul’u 3. Lig’e terfi maçlarında temsil etmiş iki takımın (Kartaltepespor, Yamanspor) bulunduğu 5. Grup’ta sezon öncesi çoğu kimsenin belki de şans vermediği Tunusbağıspor oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla beğeni topluyor. 

"Sezona iddialı girmiştik"
Üsküdar ekibinin genç ancak bir o kadar da tecrübeli teknik adamı Tansu Açabey Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Diğer kulüplerimize göre bakıldığında imkanlarımız kısıtlı yine de şunu belirtmeliyim, sezona girerken biz başarılı olacağına inandığımız bir kadro kurduk. Sağ olsunlar başta başkan vekilimiz Harun Kahraman olmak üzere yönetim kurulumuzun önemli desteğini aldık. Bizler için şaşırtıcı olmayan bir yerdeyiz. Hatta çok şanssız puan kayıpları yaşadık. çok daha yukarıda olabilirdik. Ben kadro kalitemize güveniyorum. Ligin sonunda mutlu olacağımızı düşünüyorum” dedi.

"Kadroya takviye yapacağız"
Bu hafta sonu Beylerbeyi’nde Yamanspor’u konuk edeceklerini ve bu maçın hazırlıklarına başladıklarını belirten Açabey “Çok zor bir gruptayız, takımlar arasındaki puan farkı az. Galip gelerek hem altımızdaki grupla aramızdaki puan farkını açmak hem de ilk iki yarışının içinde olmak istiyoruz. Malum transfer dönemi de başlıyor. Güçlü olan kadromuzu yapacağımız takviyelerle daha da güçlendirmek istiyoruz. Maç maç gidiyoruz. İlk hedefimiz hafta sonu oynayacağımız  Yamanspor maçını kazanarak geçmek” diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...