Çarşamba, Aralık 01, 2021

Tesadüfen izlediği maçta hayat kurtardı


Kavacıkspor'da görevli Mehmet Ali Tomar bir kez daha gönülleri fethetti.

Geçen pazar günü Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadı'nda oynanan Kavacıkspor-Yeşilköyspor BAL maçında, ev sahibi takımda masör-sağlık görevlisi olarak görev yapan Mehmet Ali Tomar, maçın ardından kulüp binasındaki işlerini hallettikten sonra sahada oynanmakta olan Kavacıkspor-Acıbadem Üsküdar U16 Ligi maçını izlemeye başladı. 

Maçta Acıbadem Üsküdarspor takımından bir futbolcu bir pozisyonda kafası üzerine düştü ve darbe nedeniyle bilinci gitti... Sahada büyük bir panik yaşanırken pozisyonu tribünden gören Mehmet Ali Tomar koşarak sahaya indi ve ilk müdahaleyi saha içinde yaptıktan sonra ambulans çağırdı. Ambulans gelene kadar kendi kontrolünde müdahaleye devam eden Tomar, genç futbolcunun hastaneye sevki sonrasında dua ve teşekkürlerin muhatabı oldu.

Daha önce de yapmıştı
Mehmet Ali Tomar geçmiş yıllarda da Beyoğlu Stadı'nda oynanan ve yine tribünden izlediği Çıksalınspor-Beykoz maçında bir pozisyon sonrasında dili boğazına kaçan Beykoz futbolcusu Ömercan Soydan'a sahaya inip müdahale etmiş ve oyuncunun hayatını kurtarmıştı. 

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.