Pazartesi, Aralık 06, 2021

Sivassporlu Hakan Arslan'dan memleketinin takımına büyük vefa


Aslen Kastamonu Cideli olan ve Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da da memleketinin plaka numarası olan 37’yi giyen Hakan Arslan, önceki sezonlarda olduğu gibi yetiştiği kulübü unutmadı. 

Hakan Arslan, bu sezon Kastamonu 1. Amatör Lig, U-16 ve U-14 liginde mücadele edecek olan Cide Belediyespor’a 20 adet Kamp Eşofman Takımı, 20 adet Antrenman Eşofman Takımı, 20 adet Kamp Tişörtü, 20 adet Antrenman Şort ve Tişörtü, 20 adet Yağmurluk, 20 adet Çorap, 15 adet Futbol Topu, 30 adet Yelek ve 37 numaralı imzalı formasını hediye etti. 


Yaptığı malzeme karşılığı takım kaptanları Muhammed Gün,  Kadir Biçer, oyuncular Onur Kaplan ve Davut Söğüt Sivas’a gidip yıldız oyuncuya yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür dip saltanat kayığı hediye ettiler. Hakan Arslan ise Kastamonulu olmaktan  gurur duyduğunu ve malzeme yardımlarına her zaman devam edeceğini söyledi.


Cideli bir ailenin çocuğu olarak 1988’de İstanbul-Fatih’te doğan Hakan Arslan futbola Güngören Belediyespor’da başladı ve bu ekipte profesyonel oldu. Daha sonra Samsunspor'a giden Hakan 2013'ten bu yana Sivasspor'un futbolcusu.

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.