Pazartesi, Aralık 06, 2021

Silivrispor emaneti geri aldı


Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Silivrispor deplasmanda oynadığı Maltepespor maçını 4-1 kazanarak 'bay' geçtiği hafta kaybettiği liderliğini geri almasını bildi. 

Maltepe Hasan Doğan Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası güzel bir mücadeleye sahne olan maçta Silivrispor sahnelediği oyun ile maçı 4-1 kazandı. 

Maça hızlı ve istekli başlayan Silivrispor müsabakanın 34.dakikasında Engin Gülle ile gol perdesini açtı. Bu golün hemen ardından 36.dakikada Yusuf ile 2-0 öne geçen Silivrispor müsabakanın ilk yarısını da bu skorla tamamlamış oldu. 

İkinci yarıya da hızlı başlayan kırmızı-lacivertli ekip 59.dakikada Oguzhan ile maçı 3-0 yaptı. 71'de Ali Yılmaz Maltepespor'un maçtaki tek golünü attı. Müsabakanın 83.dakikasında Onur maçın skorunu 4-1 'e getirdi ve skoru belirledi.

Silivrispor aldığı bu galibiyetle puanını 13 yaparak ligdeki liderliğini geri alırken haftaya zirvede giren Çilimli Belediyespor ise Devrek karşısında 5-3 kaybederek grupta ikinciliğe geriledi. Silivrispor haftaya ise grubun bir başka iddialı ekiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor ile kendi sahasında oynayacak.

Haber: Engin Akın



Kadro fotoğrafları Yeni Maltepe Gazetesi'nden alınmıştır. www.yenimaltepegazetesi.com


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.