Pazartesi, Aralık 06, 2021

Nişantaşı beraberliğe abone


Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 2.grup mücadelesinde Nişantaşıspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kartal Bulvarspor'u konuk etti. Oynadığı son iki maçtan beraberlik ile ayrılan ev sahibi ekip bu hafta da evinde galibiyet ile tanışamadı. Zorlu doksan dakika 0-0'lık skorla sona erdi.

Karşılaşmayı Onur Can Dolğun-Mustafa Cem Büyük-Vedat Altan hakem triosu yönetirken, dördüncü hakem olarak Yunus Emre Bolat görev yaptı.


İlk tehlikeli ev sahibi ekipten geldi

Orta sahada kıran kırana geçen ilk yarım saat sonrasında ev sahibi ekip mutlak bir fırsatı değerlendiremedi. Kartal Bulvar ceza sahasında topla buluşan Mahzum Yaşar'ın vuruşu direğin yanından auta gitti.



Konuk ekip 'KAR'a takıldı

İlk yarının son dakikalarında konuk ekip gole çok yaklaştı. Sol kanattan Ali Temizkan'ın ortasında Ferhat Şenses'in yakın mesafeden vuruşu Murat Saykal'dan döndü, Ferhat bir kez daha vurdu kale çizgisinden Murat Kar çıkarttı, Ferhat tekrardan vurdu, top üstten auta gitti.



Finali yapamadılar

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki ekipte skoru değiştirmek için fırsatlar kovaladı. Ev sahibi ekip 72.dakikada Gurur'un yerden sert ortasında kaleci Sami'yi geçemedi. 

Ani gelişen Kartal Bulvarspor atağında Murat Gürsu kaleye vurmak yerine pası deneyince konuk ekip öne geçme fırsatını değerlendiremedi. 88.dakikada Nişantaşı ceza sahasına giren Fuat Gürsu kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fuat'tan önce topa müdahale eden Gurur Öncel mutlak golü önledi ve mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN 

Maçın fotoğraf haberi için tıklayın

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.