Pazartesi, Aralık 06, 2021

Mahmutbey'deki gol düellosunun galibi İstanbul Bulancakspor



İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul Bulancakspor evinde Pazariçi Köprülüspor’u 3-2 yendi ve namağlup unvanını sürdürdü.

Mahmutbey Stadı’ndaki maçın 25. dakikasında Mehmet Beyazıt’ın kullandığı köşe atışında arka direkte yükselen Burak topu ağlara yolladı. Bu golle İstanbul Bulancakspor 1-0 öne geçti.
38. dakikada Pazariçi Köprülüspor Emrah Turpçu ile köşe atışı kullandı. Top doğrudan arka direğe indi, futbolculardan birine de çarpıp ağlara gitti: 1-1

İkinci yarıya iyi başlayan İstanbul Bulancakspor üst üste ataklar gerçekleştirdi. 53.dakikada kaleci Burak uzun bir top attı, Muhammed Balcı topu Mehmet Beyazıt’a indirdi, o da sol kanattan bindiren Muhhamet Altunay’ın önüne attı. Ceza sahasına giren Muhammet Altunay çok sert bir vuruşla topu ağlara yolladı ve skoru 2-1 yaptı.

25 metreden gelen gol
Daha sonra Pazariçi Köprülüspor bir frikik kazandı. Topun başına Emrah geldi ve yaklaşık 25 metreden vurdu. Tam kale önünde seken top kaleci Burak’ı mağlup ederek skoru dengeledi: 2-2
86.dakikada Okan topu savunma arkasındaki Muhammed Balcı’ya attı, bu oyuncu topu kalecinin üstünden aşırdı, geriden gelen Ekrem tamamladı: 3-2. Konuk ekip uzun süre ofsayt itirazında bulundu.

Maçı 3-2 kazanan Bulancakspor, Kartalgücü, Mimarobaspor ve Kuştepespor’la birlikte 16’şar puanla zirvede yer alıyor. Köprülüspor ise 3 puanda kaldı.

Kaynak: www.guneslihaber.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.