Salı, Aralık 07, 2021

Kulaksız Okspor'dan telafi galibiyeti



İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta geçen hafta Mesudiyespor’a yenilerek hem namağlup unvanını hem de liderliği kaybeden Kulaksız Okspor, bu hafta evinde Gaziosmanpaşaspor’u 2-1 yendi. Beyoğlu ekibi böylece haftayı üçüncü tamamladı ve iddiasını sürdürdü.
 
Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin 10. dakikasında ev sahibi ekip Eyüp Çakar’la 1-0 öne geçti. Bu gole konuk ekip 38. dakikada Orçun Güzeldereli ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.
İkinci yarıda konuk ekip ev sahibi ekibin kalesinde daha sık görülürken 55. dakikada Burak Salih Kıral ceza alanı içeresinde bomboş durumda olmasına karşın topu auta attı. Baskılı oynayan Gaziosmanpaşaspor olurken, ev sahibi ekip kontrataklarla etkili oldu, nitekim 74’te Ömer Kurt Okspor’a üç puanı getiren golü attı.
 
Bu Galibiyetle K.Okspor 16 puana yükselirken Gaziosmanpaşaspor 6 puanda kaldı. K.Okspor gelecek hafta Mecidiyeköy deplasmanına çıkarken Gaziosmanpaşaspor ise Kanlıcaspor’u konuk edecek.
 
Stat: Beyoğlu
Hakem: Miraç Burak Özdöl, Oğuzhan Zengin, Mert Mücahit Mert
Kulaksız Okspor: Cevahir, Niyazi, Adem (Abdullah 80), Ümmet, Ömer (Hamza 89), Emre, Ersin (Ayetullah 64), Yunus Emre, Hüseyin (Kubilay 80), Eyüp, Ali
Teknik Sorumlu: Abdullah Küre
Gaziosmanpaşaspor: Batuhan, Taner, Mehmet, Ahmet, Hüseyin, Uğur, Muhammed (Aygün 75), Yunus Emrah, Burak Salih (Ozan 82), Ruhi (Ümit 82), Orçun
Teknik Sorumlu: Erdoğan Özalp
Goller: Eyüp Çakar (10), Ömer Kurt (74) / Orçun Güzeldereli (38)
Kırmızı Kart: Hüseyin (71) (Gaziosmanpaşa)

Haber: Erol Eftekin - TEK Rumeli TV

Maçın fotoğraf albümü için tıklayınız




Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...