Cuma, Aralık 03, 2021

İlk üç sırayı Silivri, Çilimli ve Ereğli alır



BAL 7. Bölge 1. Grup ekiplerinden Silivrispor'un teknik patronu Ergun Ortakçı ligde oynanan 4 maçın ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Sezon başı yaptığımız planlamalarda Silivrispor’u 3. Lige çıkarmak için birbirimize söz verdik. Şu anda yönetim bazında camia bazında, sporcu bazında, teknik heyet bazında da buna hazır olduğumuzu bunu kaldırabileceğimizi ispatladık” dedi.

Ortakçı “Silivrispor’u gerektiği ve bulunmak istediği yere çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz, çalışıyoruz. Düşündüğümüz şeyleri yaptık yalnız hem oyunsal bazda hem de taktiksel bazda ufak tefek eksiklerimiz var. Bunu en kısa sürede halledip daha iyi bir Silivrispor’u seyrettirmek istiyoruz. Şuanda da grupta bazı verileri almış bulunuyoruz. Hangi takım üstte çıkmak için mücadele edeceğini kimin nasıl oyun kurduğu hakkında bilgileri toparladık. Büyük olasılıkla Çilimli Belediye, Karadeniz Ereğli ve Silivrispor ilk üç mevkiyi alacağını düşünüyorum. Bu üç takımın arasında da en az hata yapanın birinci olarak grubunu bitireceğini düşünüyorum. Bunun da bizim olmamız için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

SEYİRCİMİZ MÜKEMMEL SEVİYEDE

Ortakça "Seyirci konusunda ise mükemmele yakınız ama Silivri’ye yakışanı ise kale arkası tribünün de dolması olacaktır. Kale arkası tribününün de Ereğli maçında dolacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Engin Akın


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.