Salı, Aralık 07, 2021

İkitelli Köyiçi'nde Başkan Tahsin Göç takımına sahip çıktı


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta ilk 6 maç sonunda 4 puanla 10. sırada yer alan Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulübü'nde Başkan Tahsin Göç ilerleyen haftalar için umutlu konuştu.

Göç, son olarak deplasmanda 2-0 kaybettikleri Mimarsinanspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Öncelikle Mimarsinanspor'u galibiyetinden dolayı kutluyor ve ilerleyen haftalarda kendilerine başarılar diliyorum. Biz gelince... Gerçekten iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum ancak futbol üç neticeli bir maç. Futbolcu kardeşlerim ellerinden gelen gayreti gösterdi, olmayınca olmuyor" dedi.

Gerek teknik heyet gerek futbolculara güveninin tam olduğunu belirten Başkan Göç, "Genç bir kadromuz var, arkadaşlarımız tecrübe kazanıyor. Ben inanıyorum ki bu takım ilerleyen haftalarda toparlanacak ve üst sıralara tırmanacaktır. Uzun bir sezon yeneceğiz, yenileceğiz, bunlar futbolun içinde olay şeyler. Ancak sezon bitiminde futbolcu arkadaşlarımız ve teknik heyetimizin özverileriyle ben iyi bir noktada olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...