Pazartesi, Aralık 06, 2021

Cankurtaranspor deplasmandan şen döndü


İstanbul Süper Amatör Lig 9.grup karşılaşmasında Kağıthanespor cezası nedeni ile İBB Bayrampaşa Stadı'nda misafir ettiği Cankurtaranspor'a 3-1 mağlup oldu.  

Zorlu doksan dakikadan galibiyetle ayrılan Fatih temsilcisi yoluna kayıpsız devam etti ve Osmaniye İstiklalspor ile zirveyi paylaştı. Kağıthane taraftarları tribündeki yerlerini alırken, konuk ekibin de taraftarları kendilerine ayrılan yerde mücadeleyi takip ettiler.  Karşılaşmayı Mehmet Tolga Tarık-Altay Şirvanlı-Barış Yiğit hakem triosu görev yönetti.  



Bayramoğlu yine sahnede

İlk yarıda iki ekipte pozisyon bulmakta zorlanırken 42.dakikada sahneye Nezihi Bayramoğlu çıktı. Fatih temsilcisinin geçtiğimiz haftalarda da ağları havalandıran ismi sol ayakla vuruşunda kaleci Kutsal'ı mağlup etti: 0-1.



Kağıthane bastırdı Cankurtaran attı

İkinci devreye etkili başlayan ev sahibi ekip Hamza Altınsoy'un güzel ortasında Ali Kemal'in kafa vuruşu ile skora dengeyi getirdi 1-1. 

Beraberlik sonrasında ataklarını sıklaştıran Kağıthanespor ani gelişen atakta kalesinde golü gördü. 88.dakikada Emre Tarhan'ın pası ile ceza sahasında topla buluşan Umut Bıyıklı'nın vuruşu ağlarla buluştu. 



Son saniyede 'Yıldırım' çarptı

Tekrardan beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip son saniyede kalesinde üçüncü golü gördü. Nezihi'nin uzun topu ile orta saha gerisinde buluşan Eren Yıldırım kaleci Kutsal'ın yanından topu filelere gönderdi ve skoru belirledi 1-3. 

İyi oynadığı karşılaşmadan puan çıkaramayan Kağıthanespor 5 puanda kalırken, konuk ekip puanını 18'e çıkartı. 

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN



Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...