Pazartesi, Kasım 22, 2021

Zirvenin yeni sahibi Yeşilova Esnafspor



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup’ta ilk 3 haftanın iki başarılı ekibini karşı karşıya getiren maçta Yeşilova Esnafspor deplasmanda Büyükçekmece Mimarsinanspor’u 5-1 yenerken, İE Orduspor’un da puan kaybıyla liderliğe yükseldi.

Büyükçekmece ilçesinin Mimarsinan beldesindeki Baba Hakkı Stadı’nda oynanan maçın 29. dakikasında orta alanda yaptığı baskıyla topu kazanan Emin’in ortasını ceza sahasında çok iyi takip eden Doğukan’ın kafa vuruşunda top ağlara gitti ve Yeşilova Esnafspor bu golle 1-0 öne geçti.
 45. dakikada ev sahibi Büyükçekmece Mimarsinanspor Muhammet’le eşitliği sağladı. Devre 1-1 bitti.

64’te Yeşilova Esnafspor’da ilk golün sahibi Doğukan ceza sahası içine ortalanan topu çok iyi takip ederek plase vuruşla skoru 1-2 yaptı.
70’te sol kanattan ortalanan topa ceza sahası içinde iyi yükselen Yeşilova Esnafspor takım kaptanı Regaip farkı ikiye çıkardı: 1-3



Esnafspor penaltı kaçırdı
Bu golle skor anlamında da rahatlayan Yeşilova Esnafspor, 75. dakikada Gökselin kaleci Furkan tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Emin topu üstten auta gönderdi.
82. dakikada Esnafspor atağında İnan’ın ceza sahasına ortaladığı topa plase vuran Ferhat’ın şık vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü.
88’de Yeşilova Esnafspor takımında ikinci yarıda oyuna dahil olan Berkay Vatansever ara pas sonrası savunmanın arkasına sarktı, kaleci Furkan’ı da geçip skoru 1-4 yaptı.
90+3’te İnan akıl dolu bir vuruşla skoru belirledi: 1-5.

Yeni lider Esnafspor
Yeşilova Esnafspor böylece puanını 10 yaptı ve Parsellerspor’un önünde averajla haftayı lider tamamladı. Küçükçekmece ekibi çarşamba günü Altıntepsispor’u ağırlayacak. Mimarsinanspor ise 6 puanda kaldı.

Haber: Yılmaz Aktepe




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.