Cumartesi, Kasım 13, 2021

Osmaniye İstiklalspor durdurulamıyor


İstanbul Süper Amatör Lig 9.grup mücadelesinde Kağıthanespor Nurtepe Stadı'nda Osmaniye İstiklalspor'u konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren mücadeleyi 3-0'lık skorla kazanan konuk ekip yoluna kayıpsız devam etti. 

Kağıthanespor taraftarları maça büyük ilgi gösterdi. Zorlu doksan dakikayı Özer Bektaş-Adem Arğın-Ercan Olgun hakem triosu yönetti. 

Zorlu doksan dakikaya atak başlayan konuk ekip ilk yarıda Oğuz Alp Tekin ve Emre Şeker ile bulduğu fırsatlarda kaleci Kutsal Anı Ertok'u geçemedi.



Ev sahibi ekipte zorunlu değişiklikler

Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip iki oyuncu değiştirmek zorunda kaldı. Stoper Sadık Bayrak ve orta saha oyuncusu Ahmet Akyüz sakatlanarak oyundan çıktı.



2 penaltı üç gol

Karşılaşmanın ikinci yarısında Osmaniye İstiklalspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre Şeker konuk ekibi öne geçirdi 0-1. Golden sonra atak futbolunu devam ettiren Necdet Yılmaz'ın talebeleri Volkan Sipahi'nin golü ile farkı ikiye çıkarttı 0-2.  

Ev sahibi ekip 90.dakikada penaltı kazandı. Ali Kemal'e yapılan müdahale sonrasında kazanılan penaltıyı Burak Aktaş üstten auta gönderince ev sahibi ekip farkı indiremedi. 

Uzatma dakikalarında kazanılan serbest atışta Mehmet Zengin'in güzel vuruşu ağlarla buluştu ve konuk ekip karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bakırköy temsilcisi puanını 9!a çıkartırken, bir maçı eksik olan Kağıthanespor 1 puanda kaldı. 


HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

MAÇIN FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.