Perşembe, Kasım 18, 2021

Kavacıkspor, Serdivan maçını geride bıraktı


Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grup'ta mücadele eden Kavacıkspor'da geride kalan hafta sonunda alınan farklı Serdivanspor yenilgisinin moral bozukluğu üzerinden atılırken Erenler maçı hazırlıkları da devam etmekte.

Yeşil-Beyazlı ekipte Futbol Direktörü Murat Yılmaz ilk kez yer aldıkları Bölgesel Amatör Lig'de çıktıkları her maçın kendileri açısından bir tecrübe anlamı taşıdığını söylerken, "Serdivan deplasmanında oynadığımız maçta basit hatalar ve odaklanmakta zorluk çekince 17 dakika içinde 4 gol yedik. İkinci yarı oyuncu değişiklikleri ile oyunun üstünlüğünü ele alsak da müsabakan mağlup ayrıldık. Hakem bitiş düdüğüne kadar skora rağmen maçı bırakmayan irademiz bu maç için bize olumlu kalan tek tecrübe oldu. Her olumsuz geçen müsabaka da öğreniyoruz ve tecrübe kazanıyoruz. Aynı hataları yapmamak için çalışacağız." diye konuştu. 


Hafta sonunda yapacakları Sakarya Erenlerspor maçına ait düşüncelerini aktaran Yılmaz şu cümlelere yer verdi: "Erenler maçı kolay olmayacak ama bizim iç sahada oyunumuz çok etkili. İyi oynayarak bu maçı lehimize çevirmek için her şeyimizi sahaya koyacağız. Takım oyuncularımız ve teknik ekibimiz tüm kadromuzla bu maçı bekliyoruz. Hedeften uzaklaşmamak adına önemli bir maç olacak. Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz."

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...