Pazartesi, Kasım 15, 2021

Irmakspor ikinci yarıda dağıldı


Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 3. Grup'ta Irmakspor ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta evinde Gölcükspor'a 4-1 mağlup oldu.

Merkezefendi Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kırklareli bölgesinden Armağan Çıbık, Kenan Gürsel, Umut Ertemel hakem triosu yönetti. 

Mütevazı bir kadro ile mücadele eden Irmakspor, 3. Lig'de aralıksız en uzun süre mücadele eden ekipken geçen sezon profesyonel lige veda eden ve bu sezon da çok iddialı bir takım kuran Gölcükspor karşısında başa baş bir futbol sergiledi ve ilk yarıyı Şoreş Kaya'nın 45+3'te attığı golle 1-0 önde bitirdi.

Irmakspor 9 kişi kaldı
Gölcükspor maçın 50. dakikasında Hacı Şükrü ile eşitliği sağlarken 57'de Oğuzhan Demirer skoru 1-2 yaptı. Irmakspor'da Şoreş Kaya 61'de, Barış ise 81'de kırmızı kart gördü. 9 kişi kalan rakibi karşısında Gölcükspor 88'de Hayri Mert ve 90+4'te yine Hacı Şükrü ile goller bularak maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Gölcükspor ligde aldığı iki beraberlikten sonra üçüncü haftayı galibiyeti ile kapatmasını bildi. Irmakspor ise puansız son sırada yer alıyor. 

Müsaka sonrası Gölcükspor Yönetim Kurulu, teknik ekip ve futbolcuları Zeytinburnu Merkezefendi köftecisine götürdü.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımlarını esirgemeyen müsabakanın gözlemcisi Halil İbrahim Akar'a  TFF Denetçisi olan Caner Ergücan'a ve Saha Komiseri Aytekin Durna'ya çok teşekkür ederim.

Haber: Alper Kaderoğlu









Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.