Perşembe, Kasım 11, 2021

Hoşgeldin Altınşehir Üsküdarspor



İstanbul amatör liglerinde bir takım daha tescil edildi... Altınşehir Üsküdarspor bu sezondan itibaren liglerde yer alacak.

Üsküdar Mimarsinan Mahallesi Karagazi Sokak'ta faaliyet gösterecek olan Altınşehir Üsküdarspor ilk olarak 2. Amatör'de yer alacak.

Üsküdar'ın Antik Çağ'daki ilk adı Khyrsopolis olup Yunanca 'Altınşehir' anlamına gelmekteydi. Kulüp de adını buradan almakta.

Kulüp "Üsküdar Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği'nce kuruldu. Dernekten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Tam 7 sene önce çıktık bu yola . Bu yolda en büyük amacımız 40 yaş üstü insanlara futbol oynatmak ve sporun içinde kalmalarını sağlamaktı. Bu süreçte 300 kadar arkadaşımıza futbol oynattık 20 kadar kulübün kurulmasına vesile olduk . Bize inanan arkadaşlarımızla birlikte bu yolda yürüdük .7 senedir dernek olarak faaliyet yürüttük . Üsküdar Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği olarak tanındık. Şimdi hem bu derneğimiz hem de Altınşehir Üsküdar Spor Kulübü Derneğimiz faaliyette bulunacaktır. Üsküdar Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü Derneği TMVFL Federasyonu bünyesinde, Altınşehir Üsküdar Spor Kulübü Derneği TFF bünyesinde 7'den 70'e futbola ve spora hizmet edecektir." 

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...