Pazartesi, Kasım 29, 2021

Esenyurt Orduspor Kilyos'a cezayı kesti



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren İstanbul&Esenyurt Orduspor deplasmanda grup sonuncusu Kilyosspor'u 6-1 mağlup etti.

Haftaya son sırada giren Kilyosspor güçlü rakibi karşısında dirençli bir futbol sergilerken 14'te Muammer Günaydın'la 1-0 öne geçti. Orduspor buna 18 ve 32'de Ali Umut Çatalyürek'in golleriyle karşılık verdi ve devre 2-1 mor beyazlıların üstünlüğüyle bitti.

Maçın iki kırılma anı 54'te Kilyossporlu Göktuğ'un ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi ve üç dakika sonra Orduspor'un Ahmet Turan'la skoru 3-1 yapmasıydı.

Üst üste taktik hamleler
Bu golden sonra Kilyosspor Teknik Direktörü Doğukan Karademir aynı anda 3 değişiklik yaparak eksik durumda ve iki farklı yenik durumda olan takımına taze ayaklar katarken, Orduspor Teknik Sorumlusu Mehmet Kaplan da meslektaşının bu hamlesine 9 dakika içinde 2 değişiklikle yanıt verdi.

Haftayı üçüncü bitirdi
Son bölümde yorulan Kilyos karşısında Orduspor 73'te Ahmet Turan, 78'de Ali Çatalyürek ve 87'de Zafer Telli ile üç gol daha bulan Orduspor, zaman zaman zorlandığı bu maçı 6-1 kazandı. Orduspor puanını 12 yaparak 13 puanlı lider Ç.Alemdağspor ile 12 puanlı ikinci Yeşilova Esnafspor'un arkasından haftayı üçüncü bitirdi. Puansız Kilyosspor ise son basamakta.

Haber: Önal Pehlivan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...